Vinç Çeşitleri
PORTAL VİNÇ › VİNÇLER

Açık Saha Ayaklı Gezer Vinç-Dwch-050


Ürün : Açık saha ayaklı gezer vinç
Model : DWCH-050
MARKA : DEWINCH

Açık Saha Gezer Vinç
Açık Saha Gezer Vinç
Açık Saha Gezer Vinç
Açık Saha Gezer Vinç
Açık Saha Gezer Vinç
Açık Saha Gezer Vinç
Açık Saha Gezer Vinç
Açık Saha Gezer Vinç




Ürün Tanıtımı Ürün Katalog | PDF
Genel kullanım alanları açık sahalar olan portal vinçler kapalı alanlarda, fabrika sahaları içerisinde de kullanılabilmektedir. Köprü kirişleri DIN 15018 standardına göre max. Yük altında en fazla 1/1000 sehim verecek şekilde dizayn edilir ve St37 malzemeden imal edilir. Köprü ana kaynakları tozaltı kaynak robotları ile kaynatılır. Kutu konstrüksiyon köprü kirişleri her 600 mm aralıklarla dalgakıranlar ve yan saclara boydan boya köşebent profillerle takviye edilir.
İstenilen renge göre endüstriyel ya da epoksi boya ile boyandıktan sonra kullanım yerinde müşterisine teslim edilir.Kablolu kumanda, uzaktan kumanda yada köprüye sabitlenmiş ve ya vinç arabası ile hareket eden operatör kabinleri ile kontrol edilebilirler.Müşteri isteğine göre tek ya da çift kirişli olarak imal edilebilirler.

Tek kiriş köprülü portal vinçler sadece bir I profilden yapılacağı gibi çelik kutu kunstrüksiyondan da imal edilebilirler. Bunun yanı sıra kutu konstrüksiyonun altına kaynatılan I profille imal edilen konstrüksiyonlarda kullanılabilir.Genel kullanım alanları MERMER OCAKLARI, TERSANELER, DEMİR-ÇELİK ve İŞAAT sektörleridir.


Portal Vinç Nedir?

Portal Vinç Fiyatları

Portal Vinç Teknik Özellikleri


Dev Vinç San. ve Tic. Ltd. Şti.
Portal Vinç | Gezer Vinç | Arabalı Vinç | Monoray Vinç | Pergel Vinç | Yer Vinci | Vinç Ekipmanları | Mermer Blok Çevirme

Başak Mh. Konya Ereğli Cd. Arabacı Sk. No: 7/A KARATAY/KONYA

Portal vinç, Portal vinc, Portal vinç konya, köprülü vinç, vinç, Gezer Vinc, Vinc, Monoray vinc,Yer Vincleri, vinc ureticileri, konya vinc, vinc imalatcilari, konya vinc imalatcilari, cift kirisli gezer vinc, tek kirisli gezer vinc, monoray vinc